Naturis

Naturis houdbaar vers vlees is van dezelfde grondstoffen gemaakt als het diepgevroren vers vlees, dus van vlees dat geschikt is voor menselijke consumptie en eveneens afkomstig van EEG goedgekeurde slachthuizen. Aan alle soorten is ook zeewier toegevoegd daar dit een natuurlijke bron van verschillende vitaminen is voor uw hond. Om het vers vlees houdbaar te maken, is het gestoomd geweest en vervolgens vacuüm getrokken. Stomen is een gezonde manier om voedsel te bereiden. Doordat het vlees niet in contact komt met het water worden de smaak en de voedingsstoffen  veel beter bewaard en kunnen wij hierdoor een goede kwaliteit garanderen met een hoge voedingswaarde en darmopneembaarheid voor uw hond.

Naturis Worst

€ 3,99

Naturis Worst

€ 3,99

De langhoudere worsten van Naturis worden van dezelfde grondstoffen gemaakt ald de diepgevroren vlees. Het is afkomstig van EEG goedgekeurde slachthuizen.

Het vlees is gestoomd, waarna het vaccuum wordt getrokken. Het vlees komt niet in contact met het water, op deze manier blijven belangrijke voedingsstoffen bewaard en kan de kwaliteit beter gegarandeerd worden. Het vlees heeft dus een hoge voedingswaarde en wordt makkelijk opgenomen door de darmen van uw hond. Aan alle soorten is ook zeewier toegevoegd, zeewier is een natuurlijke bron van vele verschillende vitaminen. heeft een hoge voedingswaarde. De worsten zijn in verschillende smaken verkrijgbaar.