Hond

Wij, van Pet-Specials, zijn al ruim 40 jaar een begrip in Zeeland en omstreken. Ook al zijn wij soms een beetje eigenwijs, bij ons krijgt u altijd een eerlijk antwoord op al uw vragen over voeding en verzorging van uw huisdier. 

Al onze voeding, snacks en verzorgingsproducten zijn op natuurlijke basis en dierproefvrij. 

Wij hebben onze eigen lijn diervoeding. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat uw huisdier nodig heeft. Of uw huisdier nu actief is of wat rustiger, een rustige of onrustige vacht heeft, wij kunnen u het juiste voer aanbieden. Uiteraard kunnen wij u, voor een mooie prijs, een proefverpakking aanbieden zodat u zelf kan ervaren of het daadwerkelijk werkt. 

Niet alleen qua voeding kunnen wij u het beste aanbieden maar ook qua voedingssupplementen. Wij hebben ons gespecialiseerd in een breed scala aan voedingssupplementen. Om u van een goed advies te kunnen voorzien zullen wij u vragen wat de klachten zijn maar ook wat u verwacht. Zo kan uw huisdier last hebben van zijn gewrichten, maag en darmen of van een onrustige huid. Aan de hand van de klachten en uw wensen zullen wij u een aangepast advies aanbieden. Wij kunnen voor u en uw huisdier een pakket samenstellen van enkele weken tot enkele maanden. 

Uiteraard mag het uw huisdier aan niks ontbreken, zo ook niet aan zijn vachtverzorging. Wij hebben een breed assortiment aan shampoos, conditioner, borstels, kammen, scharen enz. Ook voor de shampoo en conditioner geldt dat wij u, tegen een mooie prijs, een proefpakketje aan kunnen bieden. Voor vragen zijn wij uiteraard altijd bereikbaar.  

Uw huisdier houdt vast van spelen, ook hiervoor hebben wij een mooi uitgebreid assortiment. Of uw hond rustig speelt of juist lekker wild, of de hond groot is of klein, wij hebben speelgoed voor elk formaat, elke leeftijd en elk ras.