02-09-2023

Nu de scholen weer begonnen zijn vinden wij het tijd om u , nog meer op de hoogte te houden van alle nieuwtjes in de winkel. Met het vernieuwen van de site zijn wij overgaan op een nieuw systeem en dat vraagt hier en daar nog wat aandacht. Gelukkig zijn we weer terug van een heerlijke vakantie en gaan we er weer keihard en gemotiveerd tegenaan.

Vanaf donderdag 8 september hebben wij ook de Kivo brokken op voorraad in de winkel. Voor u en voor ons een mooie toevoeging aan het assortiment.

Dierendag komt er weer aan en wij zijn druk bezig met het verzinnen en ontwikkelen van mooie pakketten voor uw geliefde diertjes. Wat dacht u van een placemat voorzien van de naam van uw huisdier? Of een mooie penning voor aan de halsband met de naam van uw hond en of uw telefoonnummer. Heeft u specifieke wensen dan horen wij dit uiteraard graag. 

Ook de giftshop wordt meer en meer uitgebreid met meerdere artikelen. We kunnen u meer aanbieden dan u kunt zien in de winkel en straks op de site dus heeft u wensen of vragen stap gerust binnen of stuur een email.