Uitlaatservice Sab

Graag stellen wij aan u voor Sabine Jongeling. Zij heeft een uitstekende uitlaatservice. Ook kan zij in overleg het voer voor uw honden bezorgen wanneer zij u hond ophaalt of terugbrengt. 

Zij stelt zich graag zelf even voor:

Uitlaatservice Sab is een professionele, betrouwbare honden uitlaatservice voor honden in Vlissingen en omgeving.
Ik loop met kleine groepjes sociale honden in een losloopgebied. Ze krijgen extra persoonlijke aandacht en beweging. De honden spelen, snuffelen en socialiseren met andere honden tijdens een groepswandeling in de natuur.
Op momenten dat u uw hond niet de benodigde lichaamsbeweging kunt geven of u uw hond juist extra beweging & plezier gunt, kan ik de hond ophalen met de speciaal voor hondenvervoer ingerichte bus.
Er zijn verschillende blokken waarop u uw hond kunt inschrijven.
Of uw hond mee kan hangt af van de route. Daarbij houdt ik altijd rekening met het het welzijn van uw hond.
 
Extra service:
* GPS tracker: Alle honden mogen tijdens de wandeling een halsband met GPS tracker dragen van Uitlaatservice Sab. Mocht er onverhoopt iets gebeuren waardoor de hond wegloopt. Ik kan dan altijd de exacte locatie van uw hond direct opvragen en gericht zoeken. 
* Badjas: Alle honden krijgen een eigen badjas zodat ze na een regenbui in de bus al wat kunnen opdrogen. Poten worden netjes afgedaan met een vochtig washandje en een handdoek.
 
Soms is uw situatie of die van de hond niet standaard en is er een aanbod op maat nodig. Hierbij kan u denken aan een ziekenhuisopname of een revalidatietraject. U kunt in dit soort situaties altijd contact opnemen, dan bespreken we samen de mogelijkheden.
 
Wanneer u een bestelling heeft gedaan bij Pet-Specials kan ik deze voor u meenemen. Bijvoorbeeld het voer van uw hond of de snacks, maar ook speelgoed of de verzorgingsproducten. Alles wat bij hun te koop is kan ik voor u meenemen. 
 
U kan mij bereiken op het volgende telefoonnummer: 0652739589.

 

Met vriendelijke groet, Sabine Jongeling