Aanbiedingen

Aankomende vier weken proberen wij zoveel mogelijk geld op te halen voor stichting wensambulance. Dit doen wij door onze heerlijke snacks voor een knalprijs te verkopen. De opbrengst doneren wij aan Wensambulance Zeeland. 

Snacktasjes. 6 verschillende soorten snacks. De snacks zijn verkrijgbaar in zakjes van 100 gram. Normaal zijn deze €1,99 per stuk. Nu zijn ze 50% goedkoper en krijgt u bij aankoop van 5 zakjes de 6e gratis. Dat betekend 600 gram snacks voor €5,00. Wij doneren hiervan €2,50 aan Wensambulance Zeeland.

Tasje vissnacks, 3 zakjes met vissnacks voor maar €7,50 per tasje. 50% hiervan gaat naar de wensambulance.

Hertenlong of lamsluchtpijp. Geen €14,95 voor 500 gram maar nog maar €7,49 voor 500 gram. Ook hiervan wordt de helft gedoneerd aan de wensambulance.

Beef Jerkey: 50% goedkoper.... Geen €12,95 maar slecht €6,49 per zakje. Hiervan wordt uiteraard de helft weer gedoneerd aan de wensambulance. 

Bullenpeespuntjes zijn ook tegen een waanzinnig lage prijs te koop: slechts €5,00 per zakje en ook hiervoor geldt dat de helft wordt gedoneerd aan de wensambulance. 

In samenwerking met Ticho mogen wij u ook een theeplateau aanbieden voor een mooie actieprijs. Normaal zijn deze €36,95 maar wij mogen u deze aanbieden voor €32,50. Hiervan wordt er ook €2,50 gedoneerd aan de wensambulance. 

De Zeeuwse wensambulance is een organisatie die een laatste wens of behoefte van mensen in hun (pre) terminale levensfase in vervulling laat gaan. Zij doen dit door professioneel en comfortabel liggend vervoer aan te bieden. Deze organisatie werkt met uitsluitend vrijwilligers en kunnen alleen de wensen in vervulling laten gaan op basis van donaties en giften. Wanneer u meer informatie over deze organisatie wilt dan verwijzen wij u graag naar hun website: Stichting WensAmbulance (zeeuwsewensambulance.nl)

Wij hopen op een heel mooi bedrag voor de Wensambulance, u helpt toch ook mee?

Sale!

actie wensambulance

€ 1,99 € 1,00
Sale!

actie wensambulance

€ 1,99 € 1,00

Aankomende vier weken proberen wij zoveel mogelijk geld op te halen voor stichting wensambulance. Dit doen wij door onze heerlijke snacks voor een knalprijs te verkopen. De opbrengst doneren wij aan Wensambulance Zeeland. 

De snacks zijn verkrijgbaar in zakjes van 100 gram. Normaal zijn deze €1,99 per stuk. Nu zijn ze 50% goedkoper en krijgt u bij aankoop van 5 zakjes de 6e gratis. Dat betekend 600 gram snacks voor €5,00. Wij doneren hiervan €2,50 aan Wensambulance Zeeland.

We hebben de volgende snacks:

* Kip en vissushi (is een hondensnack van kip en vis, met glycerine (lichaamseigen stof) voor de malsheid. Deze snack is glutenvrij).

* Chicken Sandwich (is een hondensnack van kip en vis, met glycerine (lichaamseigen stof) voor de malsheid. Deze snack is glutenvrij).

* Ducksticks (Natuurlijke cilindervormige hypoallergeen sticks van eend voor de hond. De snack is vrij van graan en gluten en hypoallergeen)

* Eendenfilet (Eendfilet is een natuurlijke hondensnack van eendfilet met wat glycerine voor de malsheid. Deze snack is glutenvrij)

* Kipkoekjes (Heerlijke koekjes omwikkeld met gedroogde kipfilet. Een ware traktatie voor elke hond)

* Gedraaide kauwstaaf met kipfilet (een lekkere beloning die ook nog eens bijdraagt aan zijn mondhygiëne. De hondensnacks zorgen voor vermindering van de tandplak, tandsteen en bescherming van tandglazuur)

* Chickencubes (Deze kleine blokjes van 100% gedroogd vlees is een smakelijk hapje voor elke hond. De snacks zijn graan- en glutenvrij)

* Chickensticks (Natuurlijke cilindervormige hypoallergeen sticks van kip voor de hond. De snack is vrij van graan en gluten en hypoallergeen)

* Gedroogde kipfilet (Een 100% natuurlijk product afkomstig van de kip. Is lichtverteerbaar en vetarm. Een heerlijke snack voor iedere hond, jong en oud

* Kip calcium kluifjes (zijn een echte beloningssnack voor uw hond. ideaal als beloning of tussendoortje)

* Konijnsticks  (Natuurlijke cilindervormige hypoallergeen sticks van konijn voor de hond. De snack is vrij van graan en gluten en hypoallergeen)

U kunt bij uw bestelling 5 soorten snacks bestellen, bij opmerkingen graag vermelden welke snack u als 6e zou willen.

 

 

 

Sale!

Theeplateau Ticho

€ 36,95 € 32,50
Sale!

Theeplateau Ticho

€ 36,95 € 32,50

Deze prachtige plateau met 6 potjes gevuld met de lekkerste soorten thee. Groene thee, zwarte thee, witte thee, groene thee of vruchtenthee. 

Normaal kost deze set €36,95. Wij mogen u deze set aanbieden voor €32,50. Hiervan wordt €2,50 gedoneerd aan wensambulance Zeeland.

Maison Ticho – Genieten was nog nooit zo lekker… (maison-ticho.nl)