webshop

In onze webshop vindt u alles wat u nodig heeft voor uw hond en kat. Mist u iets dan horen wij dit graag van u. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment voor zowel de hond als de kat dus grote kans dat we het wel degelijk hebben maar dat het (nog) niet op onze site te vinden is. 

Ook hebben wij het uitgebreide assortiment van Frama. Heeft u vragen of wilt u advies, neem contact met ons op en wij helpen u graag!

Bijna alles wat u besteld is te verzenden. Wij doen altijd ons uiterste best om uw bestelde producten binnen 3 werkdagen bij u te leveren. Het kan echter zijn dat we soms producten onverwachts niet op voorraad hebben, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op, eventueel met een passend alternatief.  Wanneer nodig kunnen wij in sommige regio's ook thuis bezorgen, als u contact met ons opneemt dan bespreken we de mogelijkheden. Het kan zo zijn dat u op zeer korte termijn iets nodig heeft, bijvoorbeeld wanneer u wegens gezondheidsklachten over moet gaan op andere voeding of een voedingssupplement nodig heeft. Neemt u dan alstublieft contact met ons op, we weten zeker dat er een oplossing voor te vinden is.