Momenteel hebben we nog onze fysieke winkel die gerund wordt door Anita Traas. Klanten zijn uiteraard altijd welkom voor winkelbezoek, goede adviezen en een gezellig praatje met of zonder kopje koffie. Samen met haar man Kees, die helaas in 2019 is overleden, heeft zij Pet-Specials gemaakt zoals het nu is. Eerlijk, gedreven, tikkeltje eigenwijs maar vooral heel veel kennis! Bij Anita bent u altijd op het juiste adres voor een eerlijk advies, zij heeft overal verstand van maar loopt vooral een tikkeltje harder wanneer het om juiste voeding gaat. Heeft uw huisdier last van zijn maag, vacht of energie? Anita heeft het juiste advies qua voeding voor uw huisdier!

Onze Webshop is nu nog onder constructie. Hij draait al een tijdje maar wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe artikelen. Vragen via de site, email of telefoon proberen wij zo snel mogelijk te beantwoorden. De bestellingen proberen wij ook zo snel mogelijk te verzenden. Daarnaast zij wij gespecialiseerd in het werken met voedingssupplementen en natuurproducten. Heeft u een dier met klachten aan het bewegingsapparaat, heeft uw huisdier

vermoeidheidsklachten, last van zijn maag, een jeukende huid of welke klacht dan ook? Wij stellen graag een advies op maat voor u samen. 

Uiteraard krijgt, zoals u van ons gewend bent, ieder dier van ons wat lekkers voor bij de koffie. Daarnaast krijgt u als baas of bazin ook iets lekkers van ons. Wij werken hiervoor samen met Maison Ticho uit Yerseke. 

Regelmatig zullen wij leuke aanbiedingen plaatsen die niet alleen leuk zijn voor uw huisdier maar ook zeker voor u. 

Ook bevelen wij u de uitlaatservice van Sabine Jongeling aan. Wanneer u bijvoorbeeld door werk of ziekte niet met uw hond kunt lopen, neemt zij dit graag van u over. Ook kan zij uw voer of andere benodigdheden bij u afgeven wanneer zij voor uw hond komt. 

De bestellingen kunnen bezorgd worden met post NL. Ook hebben wij op speciaal verzoek, maar wel in overleg, een 24 uurs service. Heeft u zeer dringend (ander) voer nodig, vachtverzorgingsproducten of voedingssupplementen? Neem contact met ons op en wij kijken wat wij voor u en uw huisdier kunnen betekenen. Daarnaast brengen wij, in bepaalde regio's,  uw producten ook op afspraak bij u thuis. Wanneer u dit wenst kunt u contact met ons opnemen.  

Wanneer u, om wat voor reden dan ook, contact zou willen met ons dan verzoeken wij u om het formulier op de pagina contact in te vullen. Daarnaast zijn wij bereikbaar via email info@pet-specials.nl of tijdens openingstijden van de winkel via telefoonnummer 0118-412634. Wij vragen u op het contactformulier duidelijk te vermelden op welke wijze u contact met ons wilt. Wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.