Over Pet Specials

De meest eigenwijze online dierenwinkel. Al meer dan 40 jaar een Zeeuws begrip in de regio!

Binnen 1-3 dagen in huis

Gratis bezorgd vanaf € 35,-

Gratis PS punten sparen

Over Pet Specials

De meest eigenwijze online dierenwinkel van Nederland. Met een eigen visie over voeding en verzorging. Je kan bij ons terecht voor hondenvoer, kattenvoer en snacks. Hondenvoer, kattenvoer en verzorgingsartikelen zijn op natuurlijke basis en dierproefvrij!

Voeding waar je trouwe viervoeter fit en vrolijk van blijft! Onze visie is simpel, geef voeding geen vulling en houdt de dierenarts zo lang mogelijk buiten de deur.

Pet Specials (voorheen De Dierenspecialist C. Traas) is al meer dan 40 jaar een Zeeuws begrip in de regio. Sinds 3 jaar is de winkel ook online te vinden voor dierenvrienden in heel Nederland en België. Pet Specials is een familiebedrijf dat generaties lang haar kennis legt in voeding in plaats van de verpakking. Onderscheidend in eenvoud, kwaliteit en keuze.

Het assortiment bevat alle voeders die uw hond of kat nodig heeft, ook de graanvrije dieetvoeders ontbreken niet. Heeft u vragen? Of advies op maat? Neem dan contact met ons op!

Pet Specials dierenvoeding

Pet Specials al meer dan 40 jaar een Zeeuws begrip in de regio. Een familiebedrijf dat generaties lang haar kennis legt in voeding in plaats van de verpakking.

Ter nagedachtenis van Kees Traas,

wordt de winkel en webshop doorgezet door Anita (vrouw van Kees) en Jermaine (zoon van Kees). De meest eigenwijze en creatieve (online) dierenwinkel, zoals Kees dat heeft gewild.  ❤️

Cornelis Traas
Kees

*Arnemuiden, 1 januari 1963
† Middelburg, 22 mei 2019