pet-specials.nl

Welkom op onze vernieuwde website en tevens webshop. De komende weken zullen er nog regelmatig producten worden toegevoegd. Mist u op dit moment iets of heeft u vragen? Neem dan vooral contact met ons op en dan hopen wij u zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Helaas hebben wij een klein probleempje met bestaande klanten dat hun klantaccount nog niet werkt. Hier wordt aan gewerkt. Als u nu een bestelling wilt plaatsen wilt u dit dan doen en een nieuw account aanmaken? Of u kunt in het menu doorgaan zonder account. Onze excuses voor dit probleem, wij lossen dit zo snel mogelijk op.

Wij, van pet-specials, zijn al meer dan 40 jaar een begrip in Zeeland en daarbuiten. Ondanks dat we soms wat eigenwijs zijn, geven wij u eerlijk antwoord op al uw vragen over de voeding en verzorging van uw hond of kat. 

Pet-Specials is een familiebedrijf die al generaties lang hun kennis legt in voeding en verzorging en niet in de verpakking. Wij onderscheiden ons in éénvoud, kwaliteit maar toch volop keuze. 

Met onze visie: Geef uw huisdier voeding en geen vulling en houd de dierenarts zoveel mogelijk buiten de deur houdt u uw huisdier fit en vrolijk.

Al onze voeding en verzorgingsproducten zijn op natuurlijke basis en dierproefvrij!

Heeft u vragen of wilt u advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op !